Dana Lim strengthens the team in North-West Norway

Raymond Årsbog, Dana Lim. Foto: Claus Birch.

Dana Lim has brought in solid expertise to strengthen its presence in North-West Norway. With over 11 years of industry experience from building materials trading and the glue, putty and sealant segment, Raymond Årsbog will be a reliable team player for old and new potential customers.

Som en del av vekstreisen til Dana Lim Norge, har Raymond Årsbog nylig blitt ansatt som Distriktssjef for Møre og Romsdal. Årsbog har drevet med salg hele livet, og har opparbeidet seg et stort nettverk i byggevarebransjen i Norge. Etter en liten pause fra byggevarehandel og forhandlersalg, ser Årsbog frem til å plukke opp gamle kunstner.

– Jeg kommer til å jobbe mye med den samme kundemassen jeg kjenner til fra før, og jeg gleder meg til å ta opp kontakten med nettverket mitt og Dana Lim sine kunder.

Årsbog har base i Molde, og forteller at det klør i fingrene etter å komme i gang.

– Jeg er veldig motivert, og har blitt tatt imot med åpne armer av en veldig fin gjeng i Dana Lim. Nå gleder jeg meg til å komme til alle nye oppgaver, og etter hvert kurse forhandlere på Nord-Vestlandet om vårt brede produktsortiment.

Solid company with very special competitive advantages

En fugemasse er ikke bare fugemasse, mener Årsbog. Kravene til egenskaper, dokumentasjoner, elastisitet og bevegelse blir stadig strengere. Her mener Årsbog at Dana Lim har en helt unik fordel.

– Dana Lim er en av Skandinavias største produsent av lim, sparkel og fugemasse, og jeg har allerede fått inntrykk av en solid bedrift med noen helt spesielle konkurransefortrinn. Med egen produksjon, utviklingsavdeling og laboratorium i Danmark, sitter Dana Lim på en helt unik kompetanse innenfor dette segmentet. Det er veldig fint å vite at du har et godt støtteapparat i ryggen, forteller Årsbog, og tilføyer:

– I tillegg er Dana lim langt fremme når det gjelder dokumentasjon, miljøkrav og sertifiseringer, samt testing av elastisitet og bevegelsesopptak som bransjen stiller stadig strengere krav om.

Utover god kjennskap til lim-, sparkel-, og fugemassesegmentet, mener Årsbog det er viktig som selger å være en trygg lagspiller som kan rådgive kundene etter deres behov.

Agathe Børhaug, Country Manager i Dana Lim Norge, er veldig fornøyd med ansettelsen av Årsbog. Hun avslutter:

– Vi er veldig glade for å ha med Raymond på laget, som har en solid erfaring innen forskjellig type salg, og ikke minst innenfor vårt segment med lim, sparkel og fugemasse. Dette gjør at vi kan øke vår tilstedeværelse på Nord-Vestlandet, og bidra til ytterligere vekst på det norske markedet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top