Dana Lim Norge lanserer nyskapende produkt med ubegrensede bruksmuligheter på årets Bygg Reis Deg-messe

Dana Lim Norge, en ledende aktør innen lim- og fugemasse til bygge bransjen, vil kunngjøre spennende nyheter i forbindelse med en kommende Bygg Reis Deg på Lillestrøm 18-21 oktober. Under Bygg Reis Deg vil Dana Lim introdusere et nytt produkt, en kombinasjon av monteringslim og fugemasse, som har praktisk talt ubegrensede bruksområder når det gjelder materialer og underlag.

Allsidig og multifunksjonelt

Dette allsidige produktet vil være tilgjengelig i et stort utvalg av farger, inkludert transparent, og representerer det optimale valget for kunder som søker et produkt med et bredt spekter av bruksmuligheter. Produktet benyttes til de fleste fuginger og liminger, montering av ulike materialer, og har flere gode brukeregenskaper; det er luktfritt, hurtigherdende, overmalbar, elastisk, vannfasthet, og temperaturbestandighet opptil 90 grader.

– Vi er begeistret for å presentere dette nye produktet på den kommende Bygg Reis Deg messen. Med denne lanseringen viser vi vår forpliktelse til å levere allsidige og pålitelige løsninger for våre kunder, uttaler Rune Ludvigsen, Key Account Manager i Dana Lim Norge.

Produktet har egenskaper som gjør det egnet for en rekke bruksområder, fra metall, tre og glass til våte overflater. Det tåler saltvann, syrer og baser. Dana Lims nye produkt oppfyller kravene for BREEAM-sertifisering og er næringsmiddelgodkjent.

Flere spennende nyheter fra Dana Lim

I tillegg til denne produktlanseringen vil Dana Lim Norge presentere løsninger for taktil merking og universell utforming, samt det nye fugeskummet EASY FOAM 588 som ikke krever kurs. I tillegg et bredt sortiment av overgangslister fra deres partner GENESIS, ledende leverandør innen denne typen løsninger. GENESIS sitt sortiment tilbyr nærmest ubegrensede muligheter når det kommer til profiler, farger og materialer.

– Vi er aktive både i nybygg- og rehabiliteringsmarkedet, og vi ser fram til å møte eksisterende kontakter og nye potensielle partnere på messen. Dana Lim har en omfattende produktportefølje og dyp kunnskap om løsninger for ulike områder. Vi ser frem til å vise hva vi kan og hvordan vi kan løse fremtidige utfordringer, legger Agathe Børhaug, Country Manager for Dana Lim Norge til.

Dana Lim Norge AS ser frem til å delta på messen og inviterer alle besøkende til å besøke deres stand for å utforske deres innovative produktløsninger og ekspertrådgivning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen